2012. január 27., péntek

Okányi Zsolt - Választottbíráskodás Magyarországon - Jelenlegi ára: 3 060 Ft .


Kedves Érdeklődő!
Üdvözli Önt a Fókusz Könyváruház csapata. Áruházunk 40 éve széles könyvválasztékkal áll a vevők rendelkezésére.
Kedvező személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
A SZÁLLÍTÁS A 10. 000 FT-OT MEGHALADÓ RENDELÉSEK ESETÉBEN INGYENES!
Minden könyvünk új, kiváló állapotú, azonban a folyamatosan változó készlet miatt előfordulhat, hogy a megrendelt könyv elfogyott áruházunk készletéből.
LEÍRÁS
204207
Okányi Zsolt
Választottbíráskodás Magyarországon - belföldi és nemzetközi ügyekben
A jelen mű az első a jogi könyvek piacán, amely magyar és angol nyelven átfogó elemzést ad a magyarországi választottbíráskodásról és annak gyakorlati kérdéseiről, közölve egyben a témához tartozó alapvető jogszabályokat és szabályzatokat is.
E könyv jelentősen különbözik azoktól a munkáktól, amelyek eddig feldolgozták a választottbíróságok világának hazai viszonyait. Célunk e kiadvány megjelentetésével az volt, hogy egy kötetben áttekintést adjunk a folyamatosan szaporodó számú magyarországi választottbíróságokról, az általuk alkalmazott eljárási szabályokról és a választottbíróságok működését meghatározó jogszabályi keretekről, mind magyar, mind pedig nemzetközi viszonylatban. A jelen munka újdonságot képvisel abból a szempontból is, hogy mindezt a tudást egyszerre közli magyar és angol nyelven annak érdekében, hogy a magyarországi választottbírósági eljárásokban részt vevő külföldi felek és külföldi választottbírók jobb áttekintéssel rendelkezzenek a hazai eljárásokban való részvételük során. A kétnyelvűség segíti ugyanakkor azokat a magyar peres feleket, jogi képviselőiket és választottbírókat is, akik a nemzetközi viszonylatban legjelentősebb kereskedelmi választottbíróság, az International Chamber of Commerce (ICC) melletti Court of Arbitration előtt vagy eljárási szabályai szerint, illetőleg az UNCITRAL Eljárási Szabályzata alapján járnak el, a jelen kötet ugyanis először tartalmazza e két szervezet hatályos eljárási szabályzatát magyar nyelven.
A kötet a magyar Választottbírósági törvény elfogadásának 15. évfordulóján, és a hazai kereskedelmi választottbíráskodás terén a legjelentősebb szerepet játszó intézmény, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara mellett szervezett Választottbíróság 60. születésnapján jelent meg.
Szállítási és átvételi lehetőségek:
Személyes átvételi lehetőség Budapest szívében, az Astoria és a Blaha Lujza tér között található boltunkban.
Nyitva tartás:
Hétköznap 9: 30-20: 00
Szombaton 10: 00-17: 00
A leütést követően munkatársaink 1-2 munkanapon belül felveszik Önnel a kapcsolatot a kiszállítás vagy az átvétel időpontját illetően.
Futárszolgálatunk 790 Ft-ért az ország minden pontjára kiszállítja megrendelését.
Köszönjük, hogy minket választott, reméljük, hogy a jövőben is megelégedésére szolgálunk.
Üdvözlettel:
A Fókusz Könyváruház csapata



Jelenlegi ára: 3 060 Ft

Az aukció vége: 2012-01-26 21:09
. Okányi Zsolt - Választottbíráskodás Magyarországon - Jelenlegi ára: 3 060 Ft

Fontos