2012. január 30., hétfő

Herendi rózsás csészealátét [0212] - Jelenlegi ára: 2 500 Ft -

„ A szépség fehér aranyba öntött csodája”
Porcelánok Magyarország és Európa híres porcelángyáraiból.
A kis csészealátét tökéletes állapotú, nincs sem repedés, sem törés rajta. Ideális darab annak, akinek épp ez hiányzik a mokkáskészletből!
Adatok:
Méretei: 115 x 23 mm
Súly: 70 g
Dekor: Bécsi rózsa
Gyártási év: 1980-as évek
Herendi Porcelán története röviden:
A Herendi Porcelánmanufaktúra alapítása a nemzeti önállósodás időszakára esik. Hosszú útja során, vándorlásai alatt fontos helyeken hagyott jeleket. A porcelángyár kőedénygyártás formájában 1826-ban indult, Stingl Vince alapításában. Majd 1839-ben a hitelezője, Fischer Mór szerezte meg a manufaktúrát, Ő fejlesztette fel és vitte dicsőségre. Az ő nevéhez kötődik a művészi porcelángyártás bevezetése.
Herend neve azon ritka európai porcelángyárak mellett szerepel, mint Meissen, Sévres, amelyeket időtálló formák, kézi festésű dekorok tesznek egyedivé, és kizárják az összehasonlítást más gyárakkal.
Gyűjtőknek, a gyűjtemény gyarapításához igyekszem minél változatosabban összeállítani a kínálatomat. Kérem tekintse meg további termékeimet is!
A tárgy a képen látható állapotban van. Az aukció tárgya minden esetben a képeken megjelenő és megnevezett tárgy(ak). Tehát a dekorációk nem képezik a licit tárgyát kivéve, ha az külön meg van említve. A drágakövekről készült képek erősen nagyítottak, így az azokon szereplő kövek zárványai szabad szemmel kevéssé vagy egyáltalán nem látszanak.
A szállítás a vételár kiegyenlítését követően történik a lehető legrövidebb idő alatt, általában 1-2 munkanapon belül. Utánvéttel nem szállítunk. A terméket gondosan csomagoljuk, amiért díjat nem számolunk fel.
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, nem kötelezzük vásárlásra! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt.
Átvétel: személyesen Budapesten (XIV. kerületben) vagy postán a Magyar Posta Zrt. aktuális listaára alapján!
A licit lezárása után 7 napig várunk a jelentkezésre. Ezután a termék újra licit alá kerül.
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk.
Eredményes licitálást kívánunk!
Üdvözlettel: Moszika
(Aru0212)


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 17:40
. Herendi rózsás csészealátét [0212] - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Fontos